1червня 2017 року вихованці Палацу творчості дітей та юнацтва Новокодацького району взяли активну участь в проведенні міського свята до Дня захисту дітей у міському Молодіжному парку

Традиційно для дітвори нашого району 1 червня проводяться розважальні заходи у парку відпочинку, що на житловому масиві Червоний камінь.

_MG_4641_DxO

У поточному році на свято до міського Молодіжного парку, яке було присвячене Дню захисту дітей, приїхали учасники від кожного району міста, але найактивнішими були вихованці нашого Палацу творчості, які продемонстрували свої таланти гостям та мешканцям району протягом 2-х годинного концерту.

DSC_0865

На майданчиках Молодіжного парку працювали виставки робіт з декоративно-ужиткового мистецтва,

DSC_0811

виставки малюнків на мольбертах, майстер-класси для бажаючих отримати навички у виготовленні виробів з солоного тіста, петриківського розпису, паперопластики тощо.

DSC_0818 DSC_0825

Керівник зразкового гуртка ліплення з солоного тіста “Мукасолька”  Тимошенко Тетяна Миколаївна зібрала найбільшу кількість дітвори, які власноруч утворили маленькі композиції та отримали їх у подарунок.

DSC_0861 DSC_0852

Виставка робіт вихованців її гуртка викликала велику зацікавленість як у дітей, так і у дорослих.

Вихованці зразкового гуртка з образотворчого мистецтва”Арс-студіо” (Керівник  Пігулевська Ірина Вікторівна) залишили на асфальті чудові малюнки, українські орнаменти.

Усі учасники дитячого свята отримали водичку та морозиво від організаторів, мали можливість кататися на атракціонах безкоштовно.

_MG_4608_DxO

Дітей привітала заступник міського голови Світлана Епіфанцева , голова Новокодацької у місті Дніпро ради Олег Денисенко та депутати міської, районних рад.

Діти отримали масу задоволення і чудово відсвяткували День захисту дітей.

Поділитися