10 лютого 2017 року у Палаці творчості дітей та юнацтва відбувся захід з нагоди 30-ти річного ювілею з дня заснування ветеранських організацій в Україні

Ветеранські організації України відзначають 30-ти річний ювілей з дня заснування.

IMG_1790

10 лютого 2017 року у Палаці творчості дітей та юнацтва відбулася зустріч голів ветеранських огранізацій району з представниками влади Новокодацького району. Серед гостей : народний депутат України  Куліченко Іван Іванович, заступник голови обласної ради ветеранів Дорошев С.В., голова міської ветеранської організації Клешня А.Ф., заступник начальника департамента  гуманітарної політики Дніпровської міської ради Сенаткіна В.В., депутати.

IMG_1656

Ветерани приймали поздоровлення від гостей свята. Голова Новокодацької районної у місті ради Денисенко Олег Олександрович привітав районну ветеранську організацю, нагородив Подяками активістів та подарував раді ветеранів району ксерокс для кольорового зображення.

IMG_1646 IMG_1690
IMG_1721   IMG_1736

Творчі колективи Палацу творчості вітали ветеранів своїми талановитими виступами.

IMG_1765 IMG_1777

Свято закінчилося святковими світлинами на згадку про відзначення 30-ї річниці від дня заснування ветеранських організацій України. Усі присутні отримали від голови районної  ради подарункові чашки із зображенням емблеми Новокодацького району.

IMG_1780
Поділитися