Яскраві спогади про відпочинок вихованців зразкового колективу естрадно-спортивного танцю “АЛЕГРО” влітку 2016 року

31

Незабутнім , цікавим ,вдалим та результативним був відпочинок вихованців зразкового колективу естрадно-спортивного танцю “АЛЛЕГРО” у липні 2016 року.

40 юних танцюристів колективу оздоровлювались у таборі “Сонячний” , що у Миколаївській області , СМТ Лазурне.

41

Разом з керівниками колективу Паршиною Діною Володимирівною та Паршиною Марією Віталієвною діти провели найцікавіші літні дні, про що вони написали у своїх творах “Мої враження про відпочинок”.

37

Активно відпочиваючи на березі моря, юні таланти танцювального колективу взяли участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі “Зірки ХХІ століття” та стали лауреатами 1 ступеню.

29 39

Протягом відпочинку діти не припиняли тренування навіть на березі моря та виступали на сцені, демонструючи свої таланти та майстерність.

40 44

Участь в усіх творчих конкурсах  принесла не тільки задоволення, а й значну кількість перемог серед відпочиваючих у таборі.45

Діти на згадку про чудовий відпочинок написали твори , у яких виділено: ” Время провождения в лагере было очень разнообразное, было очень много развлечений  в которых наш коллектив принимал больше всех участие. Но не только это было интересным : был очень красивый пляж, на который мы ходили утром и вечером. Просто незабываемая пляжная дискотека и трудный фестиваль в котором было много конкурентов, но не смотря ни на что –  мы стали лауреатами 1 степени ”

Згадуя про рідний Палац творчості, вихованка зразкового танцювального колективу “Алегро” Анастасія Бугайова написала вірш :

Дворец – наш дом, вторая семья,

Здесь танцам учились от “А” до “Я”,

Здесь каждый мог силы свои проявить,

Фантазии в танце своем воплотить.

Вас радовать будем,

Для Вас танцевать,

На конкурсах разных всегда побеждать!

Мы ,коллектив – самый дружный на свете,

Поддержим, утешим,

Мы – лучшие дети !

Подарим Вам радость,

Сердца покорим,

Мы сила! Мы вместе!

Мы всех победим!!!

 

Поділитися