12 жовтня 2015 року діти вразили батьків англійською мовою. У Студії комплексного розвитку дитини пройшли відкриті заняття для батьків “Цікавинки англійської мови” під час яких вихованці ІІ року навчання продемонстрували свої знання англійської мови

12 жовтня 2015 року на відкритому занятті Студії комплексного розвитку дитини у групі другого року навчання “Цікавинки англійської мови (Керівник Беспалова Світлана Володимирівна)” вихованці продемонстрували не лише зацікавленясть , а й глибокі знання , для свого віку, англійської мови.

Заняття проводилося в ігровій формі. Про навчальну функцію ігри відомо вже давно. Саме вона активізує діяльність старших дошкільників та дає змогу виявити розумові та творчі здібності дитини.

Отже, гра на заняттях була ефективним засобом побудови навчання,  охоплювала різні види мовленнєвої діяльності (слухання, говоріння,читання ,письмо), допомагала дітям в оволодінні іноземною мовою. Крім того, учні відчували емоційне задоволення як у процесі гри, так і при досягненні результатів.

Батьки отримали велике задоволення від ознайомлення з досягненнями діточок .

Поділитися