“ЗОЛОТА НАДІЯ”- ВИПУСК 2016 року у Палаці творчості дітей та юнацтва

DSCN5770

27 травня 2016 року у Палаці творчості дітей та юнацтва Новокодацького району відбулося урочисте вшанування предендентів на золоті та сріібні медалі випуску 2016 року.

Кожного випускника представляли директори шкіл. На екрані висвітлювались певні досягнення кожного випускника-медаліста.

DSCN5764

В залі були присутні вчителі, батьки та родичі медалістів, які переповнювались гордістю за своїх випускників.

Родзинкою заходу стало урочисте втучення символічної плитки з надписом “ЗОЛОТА НАДІЯ   “, яку буде закладено на площі Порозуміння нашого району.

Десятий раз вшановували випускників-медалістів в нашому Новокодацькому районі, десята плитка з ювілейним надписом буде закладена біля пам’ятника на площі.

DSCN5731

Випускники отримали привітання від голови Новокодацької районної ради, який звертався зі словами подяки і до вчителів, і до батьків. До його поздоровлення приєднались депутати Дніпропетровської обласної ради : Олег Мороз та Тетяна Юревич, які надали життєвих пропозицій найкращим учням нашого району.

DSCN5768

Ірчишина Катерина – медалістка 2006 року, яка разом з Бондарем Андрієм та Галичим Артемом  закладали першу плитку біля пам’ятника на площі Порозуміння , розповіла присутнім про свої досягнення та досягнення однокласників за 10 минулих років, побажала успіхів у подальшому житті теперішнім випускникам.

СВЯТО БУЛО УРОЧИСТИМ !!!!

Поділитися